DOPEY'S FRIET

DOPEY'S FRIET Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 437 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dopey's friet. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2022 om 8:46 Heerlijk en mooi op tijd bezorgd.
6 apr 2022 om 22:33 Burger was niet lekker
18 mrt 2022 om 13:41 Zoals altijd top! Aardige bezorger en altijd tevreden over hoe warm het eten bezorgd word! Wij zijn al een jaar vaste klant, ons raak je niet kwijt toppers!
5 mrt 2022 om 20:37 Van te voren al begrepen dat t min 60 min zou duren. Geen probleem, eten was weer top en de vriendelijke bezorger met een glimlach was ook top
27 feb 2022 om 11:55 Eerlijk is eerlijk het eten was echt heel lekker. Enige wat ik wel afvraag is was het nou echt zo lekker of had ik door het lange wachten gewoon zoveel honger dat ik alles lekker had gevonden.
21 feb 2022 om 12:10 64 min wachten op een patatje en saté vind ik vrij lang. maar het was wel lekker en ook lekker warm.
18 feb 2022 om 10:41 Zoals altijd netjes bezorgd op de gewenste tijd! Toppers
31 jan 2022 om 7:15 Bezorgtijd van 1,5 uur is echt te lang. Vooraf werd 64 minuten aangegeven, wat ik ook erg lang vindt. De patat en snacks waren lekker en warm.
30 jan 2022 om 20:45 Ze hebben een heerlijke stoofvlees.